Mårten Andersson

En resenär som vill få fler att upptäcka det fantastiska landet Thailand!

30000

Hotell

20

Journaler

Få enkelt ersättning vid försening!
Har du någonsin varit med om försenat eller avbokning av ditt plan? Du är dessvärre inte ensam om det. Trösta inte, det finns faktiskt hjälp att få! Flyghjälp.se finns för att hjälpa dig bedriva ärendet vidare mot flygbolaget. Företaget drivs framåt och är otroligt engagerade i varenda fall. Jag har själv tagit hjälp av dem vid flera tillfällen. Det kan ta väldigt lång tid att få ärendet uppklarat och utbetald ersättning, men de håller alltid kontakten och återkopplar ofta om vad som händer.

Hur funkar det?

Det är väldigt enkelt att börja med ditt krav. Genom att fylla i deras enkät på hemsidan, som endast tar några minuter, är du i full gång med processen att få tillbaka ersättningen för ditt försenade eller avbokade plan.

Kraven för att ansöka om ersättning är inte höga. Det som krävs är att ditt plan blivit inställt, försenat eller till och med överbokat. Men som med det mesta är inget svart eller vitt utan det finns ju omständigheter som antingen halverar eller tar bort ersättningsrätten helt. Det hjälper de dig med på flyghjälp.se så det är inget du själv behöver tänka på!

Vilken ersättning kan man få?

Som nämnt ovan är det mycket beroende på omständigheterna vilken storlek på summan man kan få i kompensation. Du kan även ha rätt till övernattning, telefonsamtal/mejl och mat om ditt flyg är försenat eller inställt. De har en bra tabell och betydligt mer information på sin hemsida!

Det lägsta jag själv fått i kompensation är runt 2000;-. Varit väldigt smidigt, några minuter för att starta ett krav och sedan sköter dem resten.

Vad kostar det?

Det bästa av allt är att de tar en viss andel av din ersättning bara! Det kostar inget extra. Dessutom om du inte skulle vara berättigad en kompensation så tar de inget betalt utan har då jobbat gratis åt dig!
Som högst tar de 30% av ersättningen. Kan bli något mer om ärendet måste upp i domstol.

Slutsats

Ta chansen att få tillbaka lite av dina utgifter för resan vid inställt eller försenat flyg! Det skadar verkligen inte att testa om du har möjlighet för kompensation. Flyghjälp tar väl hand om dig kan jag lova! Vilket flera 100 fler personer kan gå i god för, läs deras recensioner om du känner dig osäker.

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *