Mårten Andersson

En resenär som vill få fler att upptäcka det fantastiska landet Thailand!

30000

Hotell

20

Journaler

Lugn och ro för Yoga

När du ska ha ett yogapass är det väldigt viktigt med att ha ett inre som är fyllt med ro och ett lugn, för att kunna utföra alla ställningar på enklast och rätt sätt. I den här artikeln kommer du få tips på sätt för att uppnå en inre frid.

Varför behöver man lugn och ro?

Varför lugn och ro är viktigt när yoga utförs är dels för att man lättare kan hålla sin koncentration på sin kropp och på sin andning, som är en av de stora delarna i yoga. Det är inte bara ett lugn i sin omgivning som behövs, utan även ett inre så att medvetandet är fokuserat på sin uppgift. Det är lite som en meditation för många att göra yoga, och då är det ett rensat sinne som gäller, att försöka att inte tänka på något, det ska vara blankt.

Ett inre lugn och ro

För att kunna uppnå ett inre lugn är det viktigt att stressnivåerna sänks. Det finns det så klart flera olika anledningar till varför stress finns, lika många alternativ för att sänka nivån.

Ett stort tips för att uppnå en frid inombords är kristaller. Kristaller finns i många former och färger, alla har sin speciella attribut vad de hjälper till med. De finns de kristaller som hjälper till om du har sömnbesvär, eller ge dig mer fokus och även de som hjälper dig med en sorg.

Kristall för Yoga

Det finns som nämnt ovan ett flertal olika kristaller med olika egenskaper och syften. Vilken passar då bäst till yoga?
Det finns tre stycken som vi rekommenderar och de är de med Fokus, Styrka och Lugnande som syfte.

Lugnande

Den svarta Obsidian kristallen är känd för att ge dig ett lugn och de har även ett skyddande syfte. Genom att ha denna kristall i närheten, på ett fat på en byrå, bredvid dig på yogamattan, så utsöndrar den en energi som skall ge dig ett lugn som är fördelaktigt vid yoga.

Styrka

Selenit är en kristall som utsöndrar energi för att ge dig styrka. Utöver dess egenskap att ge dig styrka så skänker dig den även en känsla av harmoni. Likaså denna kan vara med på samma fat som resterande kristaller. Det skadar inte att ha lite extra styrka och harmoni.

Fokus

En fokus sten hjälper dig som namnet avslöjar med ditt fokus. Vilken sten du ska välja för fokus är Ametist stenen. Att ha extra fokus under ett yogapass är inte något som skall underskattas.

Med alla dessa kristaller och stenar fint upplagt på ett fat i det rum du känner att du behöver extra energi med olika syften kan även vara en otroligt fin dekor. Utöver yoga så finns det ju många saker som man kan få en fördel av att ha lite extra lugn, styrka och fokus, passar ju även bra på ett kontor.

Sammanfattning

För att du ska få det lilla extra så är kristaller något som väldigt många förlitar sig på och använder till vardags för många olika anledningar. För att lära dig mer och kristaller eller om du är intresserad av att prova på den fantastiska världen så klicka dig vidare till experterna på kristaller och stenar – Kristallerna.se.

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *