Mårten Andersson

En resenär som vill få fler att upptäcka det fantastiska landet Thailand!

30000

Hotell

20

Journaler

Thailands Topp 5 Hotell

I den här journalen tänkte jag lista de top 5 hotellen i Thailand. Det finns många att välja bland men jag har lyckats att dra ner listan till de 5 bästa hotellen i Thailand. Detta är ju självklart en stor personlighetsfråga, men enligt mitt tycke så lyder listan så här.

Det är en upplevelse i sig att endast befinna sig i det fina landet, men att kunna beskåda några lyxiga hotell adderar upplevelsen otroligt! Ett 5-Stjärnigt hotell i Thailand liknar inget annat. Servicen och det bemötande en får är utöver det vanliga. Trevlig personal är en så viktig del när ett besök görs på ett hotell, speciellt när det kan ha kostat en slant för att bokat rummet.

Arkitekturen är något en bli förvånad över. Fina och väldigt genomtänkte rum är så klart något du märker när en passerar huvudingången. Vissa hotell har även väldigt fina statyetter som pryder rummen som dekoration.

1. Siripanna Villa Resort & Spa

Siripanna Villa Resort & Spa

Detta hotell ligger i Chiang Mai som har ett kulturarv från de antika Lanna-kulturen som är populärt i området. Chiang Mai har flera välkända tempel som är mycket fina och värda att planera in att besökas.

Det är värt att nämna att detta hotell passar även utmärkt för en familj med barn, då de erbjuder ”Family Fun Day” med aktiviteter för de barn mellan 6-12 år.
De erbjuder även en aktivitet om ris. Den passar till dig som vill lära dig mer om Thailändskt kultur och prova på hur de sköter och sår ris.

För dig som endast är intresserad av Spa delen så har de en stor avdelning! I Spa-delen finns det möjlighet för Thailändsk massage,

Boka en vistelse här.

2. Layana Resort & Spa

Layana Resort & Spa

Detta lyxhotell hittar du på Ko Lanta. Med långa vita och väldigt fina stränder.
Denna plats är ännu inte fylld med turister, så passar extra bra för dig som vill ha en lugnare stund i Thailand.
Här erbjuds det strålande aktiveter som yoga, flera pooler, gym och mycket, mycket mer.
Vill du testa på att paddla en bräda? Ja, här har du chansen, och inte minst i ett hav.

Boka en vistelse här.

3. Hotel Six Senses Yao Noi

Hotel Six Senses Yao Noi

Till det här hotellet anländer man med båt. Det ligger på Phang-Nga, så ett självklart val om du är en sådan person som älskar att gå bland klippor och utforska stränder.
Hotellet erbjuder en hel del aktiviteter på området. Du kan få följa med och fiska krabbor, lära dig thaiboxning. En kan också få åka på en dykarresa och utforska botten av havet.

Här kan du även boka enskilda stugor vid stranden, ypperligt läge för er som vill ha en mer romantiskt touch på er resa. Kanske till och med så vackert och romantiskt att det passar för ett frieri?

Boka en vistelse här.

4. The Sarojin

The Sarojin

I Khao Lak finner du detta paradis! Ett otroligt lugnt och underbart läge. De säljer flera olika paket som det går att välja mellan. Ska du på en bröllopsresa är detta guldgruvan. Här kommer du till experter inom ”Honeymoon” livet!

Här kan du utforska dina kunskaper om bergsklättring. Om du någonsin undrat hur de känns att gå uppför en vägg så har du möjligheten till det här! Även här kan du få utforska havet genom att fyka under ytan och se på allt liv som lever där. I ett av paketen som finns tillgängliga kan du få lära dig mer om matlagning inom thailändska köket.

Självklart finns det en spa- och träningsavdelning för er som gillar att vara aktiva även på semestern.

Boka en vistelse här.

5. Sri Panwa

Sri Panwa

På en höjd med cirka 150 meter över havet ligger detta mysiga ställe i Phuket. Phuket är ett väldigt vanligt turist mål, men på det här hotellet märks det knappt. Med hotellet beläget så högt upp så kan du ju ana vilka vyer man får.

Har du åkt till detta hotell så måste du bara prova på deras spa avdelning. Dessa är experter på alla slags behandlingar gällande din kropp och hud. Få en massage eller en ansiktsmask, oavsett vad du väljer kommer du känna dig som en ny människa när du lämnar behandlingsrummet.

Boka en vistelse här.

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *